Időpontok, Árak

Következő rajztanfolyamok:

  • SZEGED 2018. március 29 – április 1.   Jelentkezés
  • HÓDMEZŐVÁSÁRHELY 2018. július 26-29.   Jelentkezés

 
Nem találtál a lakhelyedhez közel induló tanfolyamot?

Viszont szeretnéd elvégezni?

Kérlek jelezd felém erre a linkre kattintva, hogy melyik településen szeretnéd, hogy tartsak rajztanfolyamot. Ha rajtad kívül páran jelzik még az igényüket az adott településen vagy ahhoz közel akkor értesítelek az esetlegesen induló tanfolyamról. Vagy ha én tervezek be egy tanfolyamot az adott településhez közel abban az esetben is küldök értesítést. 

 

A négy napos rajztanfolyam díja:  40.000 Ft.     (32 óra)

 

Pénz visszafizetési garancia:

Nagyon fontos, hogy olvasd el amit az oldalon leírok a rajzolással a rajztanfolyammal kapcsolatban. Azért tudok felelősséget vállalni amit ezen az oldalon leírtam, amit más hasonló témájú oldalon olvastál vagy hallottál azért nem! Ha nem minden világos és kérdésed lenne akkor keress bátran nagyon szívesen segítek abban, hogy el tudd dönteni, hogy számodra hasznos lehet-e a tanfolyam. Ha mind ezek ellenére a tanfolyamon azt tapasztalod, hogy nem minőségi oktatásban volt részed, vagy úgy érezted, hogy számodra haszontalan volt a tanfolyam akkor visszaadom a tanfolyam díját.

Tehát ha kérdések vannak benned, hogy számodra érdemes lenne-e belevágni a rajztanfolyamba vagy van elképzelésed amit szeretnél a tanfolyam által megvalósítani (legyen az bármi) de nem vagy benne biztos, hogy a rajztanfolyam segítene-e ebben akkor vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek, hogy tisztábban láss, és a legjobb döntést hozd meg saját magad számára.

Egyéb hasznos infók a rajztanfolyamról!

8:00-17:00-ig tart minden nap a tanfolyam.

12:00-13:00-ig egy ebédszünettel. Rajzeszközöket én biztosítom, természetesen lehet hozni saját eszközöket is (kedvenc ceruza stb.). A helyszínről a jelentkezés megtörténte után a tanfolyam indulása előtt 1-2 héttel levélben értesítelek.

Jelentkezni a rajztanfolyamra itt:

Jelentkezés vagy az alábbi e-mail címen/jelentkezési lapon lehet.

info@rajz-tanfolyam.hu

 

JELENTKEZÉSI LAP: