Időpontok, Árak

Következő rajztanfolyamok:

A négy napos rajztanfolyam díja:  30.000 Ft.     (32 óra)

Pénz visszafizetési garancia:

Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy a rajztanfolyam végére mindenkiben kialakul, hogy számára érdemes volt-e eljönni, és ha úgy ítéled meg, hogy nem azt kaptad a pénzedért amit szerettél volna, akkor nem kell kifizetned, vagy visszaadom a rajztanfolyam díját. Ezzel kapcsolatban nagyon fontos, hogy mielőtt jelentkeznél figyelmesen olvasd el, hogy miről szól a rajztanfolyam. Azt tudom vállalni amit itt leírok, amiket más hasonló témájú oldalon olvastál azért nem tudok felelősséget vállalni.

Tehát ha úgy érzed, hogy nem minőségi oktatásban volt részed akkor visszajár a pénz.

Ha kérdések vannak benned, hogy számodra érdemes lenne-e belevágni a rajztanfolyamba vagy van elképzelésed amit szeretnél a tanfolyam által megvalósítani (legyen az bármi) de nem vagy benne biztos, hogy a rajztanfolyam segítene-e ebben akkor vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek, hogy tisztábban láss, és a legjobb döntést hozd meg saját magad számára.
Igény szerint bárhol tartok rajztanfolyamot ha a minimum létszám megvan ami 6 fő. A négy nap egymás utáni két hétvégén is megoldható. Ha van kedved szervezkedni ezzel kapcsolatban a részleteket itt találod.Tanfolyam szervezés.

Rajztanfolyamok kezdése reggel 8 órától. A várható befejezés 17 órakor. Ez attól függ, hogy ki milyen tempóban halad. A lényeg nem az, hogy időre befejezzük, hanem hogy mindenki ráérezzen azokra a dolgokra, amit az adott napon éppen gyakorolunk. Ebédszünet kb. 12:00 – 13:00 között.

Jelentkezni a rajztanfolyamra itt: Jelentkezés vagy az alábbi e-mail címen/jelentkezési lapon lehet.

info@rajz-tanfolyam.hu

JELENTKEZÉSI LAP:

Név (szükséges)

Email cím (szükséges)

Telefonszám

Melyik tanfolyamra jelentkezel (város/időpont)? (szükséges)